Massage för oss i Bunkeflostrand

Nu ska ni vara riktigt, riktigt varmt välkomna in till bloggen den här eftermiddagen alla fina människor och till ett inlägg som så många har frågat om, nämligen om bra och prisvärd massage i Bunkeflostrand! Men först ville jag bara säga att jag hoppas att ni nu haft en välbehövlig lunchrast och att ni fått äta något riktigt gott? Det är så roligt att få skriva till er och berätta om de olika saker som pågår i mitt liv, bland annat om det här besöket till Marias Knopp å tå, och så blir jag helt varm i mitt hjärta när jag läser alla fina kommentarer. Ni följare ger mig sådan värme och självkänsla i och med att ni ber mig att berätta om ännu fler saker här i bloggen.  

 

Jag fick nämligen massage i går eftermiddag igen på Marias knopp å tå och till denna salong ska man gå om man söker efter massage i Bunkeflostrand, Lomma eller Oxie. Jag har varit där några gånger nu och har blivit så otroligt avslappnad i kroppen. Det finns inga ord för att beskriva hur underbart skönt det här är och oavsett vilket syfte man har med sin massage så vet jag att på Marias Knopp å tå där kan man få hjälp med till exempel en avslappnande eller en värkreducerande massage. Jag brukar sällan ge andra människor några råd om vad de ska göra i den ena eller den andra situationen. Men när det gäller det här med massage så är det annorlunda. För att jag vet nu att Marias Knopp å tå det är ett ställe där många personer skulle kunna få hjälp med att motverka stela leder och muskler. Så nu gör jag ett undantag ifrån regeln om att inte ge några råd i alla fall och uppmanar er att gå dit så ska ni själva få uppleva underverken med massage.